Specialist in kasten op maat uit Sliedrecht

Piet van der Knaap Doe Het Zelf maakt uw kast op maat in eigen werkplaats. Hier werken we als meubel- en kastenmaker iedere keer weer aan mooie ontwerpen. We kunnen onder meer een schuifdeurkast of inloopkast maken. Benut alle ruimte van uw woning of kantoorpand optimaal met bijvoorbeeld een inbouwkast.

Inloopkast laten maken

Kasten en inloopkasten kunnen eigenlijk in iedere ruimte en kamer worden toegepast. Van de vloer tot het plafond en van wand tot wand, onze kastenmakers gaan aan de slag met uw idee. Ook voor moeilijke ruimtes, bijvoorbeeld onder een schuin dak, is een oplossing te vinden. Als de muren, vloeren of plafonds niet haaks op elkaar staan, hoeft dat voor onze kastenmakers uit Sliedrecht geen probleem te zijn.

Neem contact op voor meer informatie

Schuifdeurkast

Schuifdeurkasten en -wanden van Piet van der Knaap Doe Het Zelf staan voor hoogwaardige kwaliteit. U haalt geen losse kast in huis, maar een kastruimte die onderdeel is van het interieur. Het eindresultaat zal altijd aansluiten bij de ruimte, uw wensen, budget en bij de inrichting. Kom langs in onze showroom in Sliedrecht en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Draaideurkast

Ook met een draaideurkast behoort verloren ruimte tot het verleden. Geen centimeter blijft onbenut. Draaideurkasten kunnen worden geplaatst in iedere kamer. Piet van der Knaap Doe Het Zelf beschikt over een uitgebreid assortiment kastsystemen. De kasten worden door onze kastenmakers gebouwd met luxe zijwanden, verlichting en slimme toepassingen zoals lades en planken.

 

Als u in dezelfde stijl een bijpassend bureau of boekenkast wilt, maken we dit uiteraard graag voor u. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden door te spreken en een (vrijblijvende) offerte te ontvangen!