Kamer in suite met schuifdeuren glas-in-lood

Met een deur van Piet van der Knaap komt u pas echt goed binnen

In onze winkel hebben we naast kasten, bouwmaterialen, vloeren en horren ook deuren. De entree van uw woning, die mag best bijzonder zijn. Kies daarom voor een unieke buiten- of binnendeur op maat. We zijn leverancier van verschillende merken. De deuren kunnen in de grondverf of afgelakt aan u worden geleverd.

Binnendeuren

Het interieur is pas af wanneer de binnendeuren overeenstemmen met de rest van de inrichting. Houdt u van klassiek of modern? Of toch liever het ''industrieel en huiselijk van nu''? Het belangrijkste is dat uw eigen stijl en smaak is terug te zien in uw huis.

Kies voor een unieke binnendeur op maat. Piet van der Knaap heeft een groot aanbod in verschillende modellen en bijpassend glas, bijvoorbeeld glas-in-lood, facetglas en satijnglas. In onze collectie vind u ook industriele designdeuren met smalle stijlen, uitgevoerd in hout of zelfs super minimalistisch in zwart aluminium. Deze kunnen wij u ook aanbieden in taatsdeur uitvoering. In onze showroom vind u de Weekamp Industrieel-, Skantrae Slimline-, Austria Nero Legno- en de Bruynzeel Industrieel serie. Onderaan deze pagina krijgt u in de fotogalerij een indruk van onze deuren.
Meer informatie?

Taatsdeuren en andere industriele deuren bij Piet van der Knaap
buitendeuren (voordeuren)

Buitendeuren

Staat u er wel eens bij stil hoe gezichtsbepalend de deur van uw woning is? Met een unieke voordeur krijgt uw woning een eigen uitstraling. Ook als u interesse heeft in openslaande deuren, een nieuwe achterdeur of schuurdeur kunt u bij ons terecht.

Wij hebben voor iedere deur bijpassend veiligheidsbeslag en beschikken over een eigen meet- en afhangservice. Neem contact op.

Merken

Onze leveranciers zijn:

  • Weekamp Deuren
  • Skantrae
  • Living Doors
  • Cando
  • Austria