Grand Steel Look industriële schuifdeuren en binnendeuren

Het is een hot item in de woonbladen: industriële stalen deuren met glazen panelen. Ze worden vaak gebruikt als en-suite deuren, (inloop)kastdeuren of scheidingswanden en staan prachtig in diverse interieurstijlen. Specialist Piet van der Knaap verkoopt de Grand Steel Look-deuren op maat met trots. Daarmee zijn we uniek in de regio Sliedrecht!

Op maat voor u gemaakt

Deze industriële scheidingswanden kunnen natuurlijk op veel meer manieren ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een scheidingswand tussen kantoren of tussen de woonkamer en de speelkamer van de kinderen. Ze zijn perfect om twee ruimten te scheiden! De prachtige zwarte steellookomlijsting gecombineerd met retro (veiligheids)glas zorgt voor een rustige en stijlvolle afscheiding. Recent zijn ook de profielkleuren wit, kwartsgrijs en antraciet aan ons assortiment toegevoegd.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

Omdat deze deuren een constructie van zwart gemoffeld aluminium hebben, zijn ze breed inzetbaar, ook ter vervanging van uw binnendeur. Het heeft het robuuste uiterlijk van staal, maar ze zijn goedkoper, lichter en een stuk eenvoudiger te plaatsen. Taatsdeur, draaideur of schuifdeur; het kan allemaal. Stap gerust eens binnen om de mogelijkheden te bespreken!