Grand Steel Look schuifdeuren bij Piet van der Knaap

Het is een hot item in de woonbladen: stalen schuifdeuren met glazen panelen. Ze worden gebruikt als en-suite deuren, (inloop)kastdeuren of scheidingswanden en staan prachtig in diverse interieurstijlen. Specialist Piet van der Knaap verkoopt de Grand Steel Look schuifdeuren met trots. Daarmee zijn we uniek in de regio!

Op maat voor u gemaakt!

Deze industriele scheidingswanden kunnen natuurlijk op veel meer manieren ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een scheidingswand tussen kantoren of tussen de woonkamer en de speelkamer van de kinderen. Ze zijn perfect om twee ruimten te scheiden en daarbij ook geluid te dempen. De prachtige zwarte steel-look omlijsting gecombineerd met retro (veiligheids)glas zorgt voor een rustige en stijlvolle afscheiding.

en-suite industrie zwart met glas
Steel look scheidingswand

Omdat deze deuren een constructie van zwart gemoffeld aluminium hebben, zijn ze breed inzetbaar. Het heeft het robuuste uiterlijk van staal, maar ze zijn goedkoper, lichter en een stuk eenvoudiger te plaatsen. Stap gerust eens binnen om de mogelijkheden te bespreken!