Kamer in suite met schuifdeuren glas-in-lood

Met een deur van Piet van der Knaap komt u pas echt goed binnen

In onze doe-het-zelf-winkel hebben we naast kasten, bouwmaterialen, vloeren en horren ook deuren. De entree van uw woning, die mag best bijzonder zijn. Kies daarom voor een unieke buiten- of binnendeur op maat. We zijn leverancier van verschillende merken. De deuren kunnen in de grondverf of afgelakt aan u worden geleverd.

Binnendeuren

Het interieur is pas af wanneer de binnendeuren overeenstemmen met de rest van de inrichting. Houdt u van klassiek of modern? Het belangrijkste is dat uw eigen stijl en smaak is terug te zien in uw huis.

Kies voor een unieke binnendeur op maat. Onze doe-het-zelf-winkel heeft een groot aanbod in verschillende modellen en bijpassend glas. Bijvoorbeeld glas-in-lood, facetglas en satijnglas.
Meer informatie?

deuren op maat
buitendeuren (voordeuren)

Buitendeuren

Staat u er wel eens bij stil hoe gezichtsbepalend de deur van uw woning is? Met een unieke voordeur krijgt uw woning een eigen uitstraling. Ook als u interesse heeft in openslaande deuren, een nieuwe achterdeur of schuurdeur kunt u bij ons terecht.

Wij hebben voor iedere deur bijpassend veiligheidsbeslag en beschikken over een eigen meet- en afhangservice. Neem contact op.

Merken

Onze leveranciers zijn:

  • Weekamp Deuren
  • Skantrae
  • Living Doors
  • Cando
  • Austria